Life on the best coast.

Västkusten, bästkusten! Älskar dig. Just gått en promenad med Vixxie och Linnea längs vikarna här i Frillesås. Mysigt värre i solnedgången. Vad finns det att inte tycka om? (Möjligtvis sura tanter..) Nä, jag älskar det. Varmtvarmtvarmt är det inne i mitt rum, vädrar för fullt nu!

See ya girlfriend (citerat Linnea),
A.

Mysdag med Linnéa

Idag åkte jag och Linnea med mamma ner till Varberg. Vi la oss på gräset utanför fästningen, som ligger precis nere vid vattnet. Gick och köpte glass i hamnen, tre kulor: körsbär, blåbär och choklad. Så gott. Sen solade vi en stund till, och så gick vi upp till torget och handlade en låda jordgubbar. Jättemysig var det, och perfekt väder! Nu på kvällen har vi ätit grillat och snart kommer Linnea förbi för en promenad med en gammal favorit, nämligen hunden Vixxie. Tyvärr blev det inga bilder från Varberg, men vi lär åka dit fler gånger så då får kameran följa med!

Puss,
A.

Sunshine

Åh vad jag älskar sommar. Idag fick vi sluta en timme tidigare, alltså 11.30. Tackar tackar. Iallafall så hade Malin precis missat sin buss då, så jag väntade med henne eftersom jag inte hade något bättre för mig hemma. Vi låg ute på gräset bakom ett hus. Kunde legat där i flera timmar. Nu när jag kom hem satt jag ute och läste veckorevyn och åt fruktsallad. :)

Puss,
A.


You're so naive yet so.

Idag låg vi på stranden hela eftermiddagen, skulle dit på idrotten och kan hända att vi råkade stanna kvar på eget lärande.. :P Jättevarmt och skönt. Sommar! Sen var det tennis, svettigt i värmen men kul. Snart blir det lax till middag och sen blir det nog ett par jordgubbar. Kunde likaväl varit sommarlov redan.

Puss,
A

Choklad- och kafferutor med phillyfluff.

Låter helt okej va? Även om jag inte gillar kaffe så.. Nä, men jag har just bakat åt min far. Han har fika på jobbet imorgon. Glasyren/fluffet är galet gott.. Så har väl ätit liiite av det kanske. Tjockt men gott. :P Har inte så värst mycket att tillägga nu, förutom att det är Grey's om en halvtimme. Gött.

Peace out,
A.

Volanger

Såg precis ett klipp med Elin Kling på Vakna med The Voice. Hon visade lite klänningar, och hon hade med sig en röd volangklänning från Topshop. Den var verkligen så fin. Ska nog åka in till Göteborg när jag har fått pengar. Måste kolla efter den då. Eller kolla efter någon klänning över huvud taget att ha på skolavslutingen.

Fina skor. Igen.

image82
Asos.com

Jag tycker alltid att man hittar fins skor. De finns överallt. Inte mig emot. Dessa fina hittar du på asos.com. Visst är det snyggt med hudfärgade skor? Jag tycker det. Fast jag äger inga. Men jag kan väl drömma om de här istället...

Tidigt slut

Åh. Dagen är avklarad. Kan andas ut. Förmiddagen var väldigt slapp, gjorde ingenting i princip. Lite engelska. Sen gick jag till SYV för att ändra mitt gymnasieval.. Samhäll-Internationell here I come. Känns helt otroligt skönt att jag fkatiskt inte kan ändra mig längre. Nu blir det så. Opponering hade vi också, det fick riktigt bra respons på mitt arbete från lärarna så det kändes kul. :) Annars var det faktiskt ganska segt ett tag där.. Fick hur som helst sluta tidigare, hann inte ta upp något att börja med på bilden ändå. Nu har jag heeeela eftermiddagen på mig att göra det jag behöver. Ska nog sätta mig ute en stund. :)

Puss,
A.

Tvåhundra

Detta är vårat tvåhundrade inlägg. Så det så. Nu ska jag strax sova.

Sweet drams,
L

Vid regnbågens slut...


image81
...skulle jag inte ha något emot att hitta denna underbart söta klänning. Kanske den hade passat att ha på sig på skolavslutningen. Söt är den i alla fall. Måste köpa något att ha på mig på skolavslutningen förresten. Var inne en sväng på Gina Tricot och H&M såg några fina kandidater som måste provas. :) Har ni hittat något till er avslutning? (om ni har någon)

Fred och kärlek,
Linnea

Across the world

Då har Linnea smällt ut det. The secret. Måste säga att jag är väldigt glad att hon bestämt sig, jag har varit sådär nästan bestämd ganska länge men så känns det ändå ltie bättre om hon skulle göra samma sak. Så ja. USA it is. (Svengelskan lär inte bli bättre kan jag ju lova.) Men först ska ju vi faktiskt till Frankrike. Knappast ett år dock, snarare två veckor. Mina föräldrar, Linnea och jag. Ska bli jättekul, förra året var vi i Italien och hade kul. :D Förhoppningsvis får bloggen följa med dit också.

Bisous,
A.

Min hemlis

Ja, det hade jag tänkt berätta nu. Jag ska till USA. I ett helt år!!! Det är sjukt stort, tror inte jag vågar egentligen. Men va fan, once in a lifetime liksom. Japp, jag och Anna drar till USA och går på High School i ett år. I can't wait. Detta förklarar också våran svengelska. Vi använder oss ofta utav eneglska fraser och liknande. :P Jag har inte boakt än, inte ens bestämt vilka jag ska åka med. Det enda jag har bestämt är att jag ska åka. Wihoo! :D

By the way. Jag har inte pluggat. Är jag dum i huvudet eller? Vi har opponering imorgon!

Kisses,
L

Don't drink and drive.

Som Linnea sa hade vi vår egna tennislektion med klassen idag, riktigt skoj. :) Men gud så varmt. Snart bär det av på tennis igen, hoppas verkligen bussen är luftkonditionerad för det är VARMT. Har spenderat eftermiddagen vid tv:n... Trots att jag har massvis med saker jag borde göra. Har förberett lite inför morgondagens opponering också, arbetet jag ska redovisa handlar om rattfylleri. Borde verkligen läst in mig på det här liiite tidigare. Sen längtar jag liiiiite till nästa år också.. Varför kommer väl Linnea berätta senare, antar jag. :P

Enjoy life,
A.

Dagens outfit

image80
Shorts, H&M
T-shirt, Rut m.fl
Strumbyxor, H&M
Skor, Din Sko
Armband, Glitter

Finns det någon som kan hålla så tunna strumbyxor vid livet?

xoxo,
L

Feeling hot hot hot

Det är verkligen varmt idag! Jag och Anna har precis haft en egen idrottslektion. Så våran skola (alla skolor?) så ska alla 9:or ha en egen lektion och ha hand om den utan någon lärares hjälp. Och som ni vet så spelar jag och Anna tennis, så det var ett självklart val att det var det vi skulle göra. Det var riktigt lyckat faktiskt. Alla var snälla och glada. Det enda som jag har att klaga på är att några bollar är borta, så nu har jag bara två kvar. Heeeheee. Det var i alla fall svinvarmt att spela tennis i stekande sol. Glömde säga vad det var jag bestämde igår. Men liiite mer får ni allt sitta och klura på det. :P

Peace and love,
L

Klippklipp!

Nu har jag varit och klippt mig. Det blev ganska kort, var så slitet att hon var tvungen att klippa en bit men jag är ganska så nöjd. Brukar dock alltid få ångest över att mitt hår är borta efter nån vecka. :P Köpte en klänning till skolavslutningen också! Den är inte så festlig eller så, det är en blommig tubklänning bara. Från Gina Tricot, passade bra till min budget må jag säga. Borde precis som Linnea plugga, speciellt inför onsdagens opponering. Otroligt oförberedd at the moment, och imorgon finns inte mycket tid att göra något. Bild på håret kommer, ska bara ladda batteriet till kameran. :)

Puss,
A

Jag dricker inte kaffe. Eller?

Ja, jag är faktiskt inte så säker. Jag tycker inte kaffe är gott på något sätt och vis, men ändå så vill jag. Jag vill dricka kaffe, lite inspirerat av Gilmore Girls. Fast kanske inte så extremt. Men ni måste erkänna att det ser bra ut att sitta med en kaffekopp (alt. "a coffee to go"). Jag vill gilla kaffe. Om man väl bestämmer sig så kanske det går. Okej. Då är det bestämt. Skönt. Tror ni jag kan börja dricka kaffe på riktigt eller kommer jag fortsätta "plåga" mig själv? :P

By the way så har jag bestämt mig för en sak. Jag har gjort ett stort beslut idag som kanske kommer att förändra mitt liv. Eller det är klart det kommer göra. Och nu när jag väl bestämt mig så är jag sådär fnissigt glad att jag bara vill hoppa runt. Men jag ska inte berätta något nu. Hehehe. Ni ska allt få sitta och klura på det en stund... Jag berättar nog ikväll. Om ni har tur. Hehe.

Våra besökssiffror har börjat gå uppåt. Ganska så stadigt faktiskt. Om detta håller i sig vill säga. *hoppas hoppas hoppas* Det är verkligen skitkul. Alltså. Är det någon av er där ute som förljer oss? Alltså ganska regelbundet? Det skulle vara väldigt roligt att få reda på det. Om någon följer oss så kan ni väl skriva en liten glädjande kommentar. Med tanke på att bloggen är ganska ny så vorde det superduperkul. Hehe. :P

With love,
Linnea

Björn Gustafsson

Tihihi. Sitter och fnissar lite i min ensamhet. Tänker på Björn Gustafsson i ESC i lördags. Haha, han är verkligen skön. Och söt. Någon mer än jag som älskar de blonda lockarna, räck upp en hand. Eller skriv en kommentar för all del. :) Måste kolla lite på Youtube. Man kan inte tröttna på honom.

xoxo,
L

C'est gris

Min franska är inte underbar. Det jag försöker säga i rubriken är att det är grått. Ute alltså, det har inte varit någon sol här på hela dagen. Det är inte såhär vi vill att vädret ska vara alldeles innan sommarlovet. Anna åkte in till stan nu efter skolan för hon ska klippa sig. Kul att hon inte hade bestämtsig hur hon ville ha det när hon åkte. Tänk lite extra på henne vid kvart i fyra-snåret. Skolan var väl okej, trött på allt nu bara. Har precis ätit lite Solruta (tror jag det heter). Knäckebröd då. Ganska gott. Jag borde sätta mig och plugga lite till ett prov om kalla kriget. Jag fattar ingenting. Har typ inte ens börjat än. Känns mindre bra. Om någon där ute har tid och lust att informera mig om de viktigaste händelserna under kalla kriget så är det lugnt för mig. Men jag ska ta tag i mig själv och göra det. Snart...

Peace,
L

Drömmarna

Återigen har jag hittat ett par drömskor. Fast danna gången kostar de inte allt för mycket. De komemr från Din Sko och blir dian för 200 svenska kronor. Inte alls så farligt tycker jag. Måste spana in dem inom en snar framtid. Titta på dem, åhh så fina de är. :)
image79
dinsko.se

Sleep tight,
L

Ben&Jerry's

Favoritglassen nr.1. Anna och jag åt One Cheesecake Brownie igår. Den var ganska god. Älskar all glass med brownie i. Tillsammans så fick glassen och brownien någon slags kolasmak. Men min favoritglass från B&J är nog Chocolate Fudge Brownie. Fast Phish Food är inte heller fel. :) Vilken är eran favorit? Jaja, jag har sovit idag. Från halv 6 till halv 9. Jag var så himla trött. Har verkligen lagt mig sent varje dag denna veckan. Idag ska det itne bli allt för sent, det lovar jag.

You know you love me,
L

Vill du flytta in?

image78

Det här armbandet hade gärna fått flytta in på min handled.

/A.

Where did the sun go?

Inte mycket bloggande från min sida idag. Haft mormor och morfar och moster här på middag, mors dag ju. Ute och sprungit har jag också varit, herregud vad jag blev svettig. :P Solen stekte verkligen på. Skönt när man är klar sen. Nu har solen gått i moln dock. Känns som det hänger lite regn i luften. Inte för att jag är nån slags metereolog på nåt sätt så vem vet men.. Känslan. :P

Love life,
A.

Solsken idag

Älskar dagar som den här! Jag har varit ute på en långpromenad längs havet, jag har solat och nu ska jag iväg och äta smörgåstårta. Kan det bli bättre? :) Älskar att ligga ute på altanen med en tidning och bara njuta. Det är snart sommarlov. Det är snart slut. Två veckor kvar på grundskolan, längtar verkligen nu. Nu drar jag , men kommer tillbaka om några timmar.

Later,
Linnea

Idag är det mammas dag

Jag hoppas att ingen har glömt att gratulera sin mamma idag. Min mamma blev jätteglad för presentkortet på massage som hon fick. Idag ska jag till min mormor och fira lite där också, när jag ändå är i stan ska jag nog försöka kolla lite på något att ha på skolavslutningen, det börjar ju närma sig nu. Slutbetyg liksom. Hihi. :) Men det ska nog gå bra.

Fred och kärlek,
L

Zero points goes to Sweden!

Haha, ja det gick ju inte så bra. Men det gör det ju sällan nu för tiden. Nu har Linnea cyklat hem på sin mors rosa cykel. Rolig kväll iaf! Nu ska jag dra mig mot sängen, jag och Linnea låg på varandra i soffan på nåt skumt sätt och halvsov i princip hela pausunderhållningen.

Sov gott,
A

Mat

Är hos Anna nu. Vi har ätit Carbonara och lyssna nu. Vi ska laga mer. Vlka matvrak vi är. Gud. Måste kila. Vattnet kokar, hör av oss senare.

Love,
L

I skogen.

544208-77

Åkte upp till en gård i närheten och gick en promenad i bokskogen, kom alldeles nyss hem. Det var skönt att komma ut! Även om vi inte direkt bor i någon stor stad så är det helt sjukt hur lugnt det är i skogen egentligen. Sen ligger det iofs en skjutbana i närheten, skrämde Zassi lite.

Idag har jag på mig kofta och jeansshorts från H&M, t-shirt från New York och mina vita Keds.

Buss och kram,
A.

Leta mat.

Har Zassi (mosters hund) inne hos mig på rummet nu. Tror hon letar mat på golvet, har inte dammsugit på ett tag så hoppas inte hon hittade något olämpligt, haha. :P Har varit med mamsi och handlat blommor nu, fick också köpt en morsdagspresent. Lite knivigt att få till det när hon var med, men det gick. Gula rosor ska hon få. :)
Nu: Lunchdags!

Sola säkert,
A.

Come on, give me a smile

Och nu är jag också uppe. Men jag har inte sovit lika länge som Anna, såg nämligen på Oceans Eleven igår. Den var riktigt bra, hade nog sätt den föut. Eller lite av den i alla fall, så vid halv tolv drog jag mig mot min säng. Jag är ensam hemma nu, så jag tror jag också sätter mig ute i solen och äter frukost. Känns som sommarlov nu, eller är det bara önsketänkande? Både och I think. Ni som inte har varit på bästkusten, KOM HIT. Jag tar emot er med öppna armar i sommar. Säg bara till. Hehe. :)

xoxo,
L

Good morning Sunshine

God morgon! Nu har jag sovit en lååång natt, riktigt skönt. Igår kväll så var det dock någon som klippte gräset, litet irritationsmoment när man vill sova. Dock somnade jag ändå, var så trött. Nu har jag ätit frukost i solen ute på vår altan, blev fruktsallad. Så gott. Är hundvakt idag, min mosters hund är här. Världens gulligaste, fast värmen gjorde henne trött på sa moster. Blir nog en promenad med henne senare idag iallafall. Sen kommer ju Linnea också! Ska bli kul det med. Vad ska ni göra idag?

Puss,
A

Dödstrött

Herregud ja. Är faktiskt påväg att gå och lägga mig nu. Så trött. Kan bero på att jag sovit ganska lite de senaste dagarna. En liten rapport om strutsen också kanske, den var helt okej. Lite tråkig smak. Ingen ny favorit alltså. :P Har kikat på Talang 2008 i brist på annat, vissa är riktigt duktiga.

God natt,
A

Spikrakt

Någonting har hänt. Jag vet inte vad, men av någon anledning så har besökssiffrorna gått spikrakt (jaja, nästan) uppåt. Vi är väldigt glada och hoppas att detta är något som komemr fortsätta. :) Jag har suttit ute i solen och har haft det jätteskönt. Jag fick sällskap av min katt medans jag satt och läste Glamour. Och kom ihåg! Det är GLAMOURöst att sola säkert. Jag om någon borde ta åt mig av detta. Jag har väldigt lätt för att bränna mig och gör det varje sommar. Suck.

Älskar västkusten,
L

Today's the day.

544208-76
Topp, American Apparel

Kjol, H&M

Strumpbyxor, lånade av mor min
Väska, Pieces Accessories/Glitter
Armband, köpt i Thailand
Ute körde jag på vita tygskor, som jag måste säga blir mindre och mindre vita för var dag.


Dagen till ära bjuder jag på min klädsel. Vet inte vad jag gjorde i ansiktet på bilden, såg helskum ut iallafall. Därför får ni ta det såhär.

/A


Struts på menyn.

Nu har jag varit ute och sprungit, dålig tid dock. Fick stanna och knyta skorna två gånger, ajaj. Snart ska vi äta middag, struts tydligen. Inget jag saknat att äta kan jag säga. Mina föräldrar åt det när vi var i Sydafrika för ett par år sen och tyckte det var jättegott. Jag är tveksam, men det kanske är jättegott!

Klem,
A

På språng

Hittade ingenting till skolavslutningen i stan. Tyvärr. Det löser sig nog ändå! Nu ska jag ut och springa!

Puss,
A

Tradera

Har kollat runt lite på Tradera nu en stund. Det finns en del godbitar måste jag säga. Kanske slår jag till på något, kanske inte. Vi får se. Jag hoppas att ni inte glömmer av mamma på söndag. Jag och min syster har fixat ett presentkort på massage till henne vilket jag tror kommer bli uppskattat. :) Har ni hittat något?

xoxo,
Linnea

Jag är en mjukis

image74 image75
Jag har precis dragit på mig mina nya fina mjukisbyxor. De är så himla sköna så jag dör. De är "klassbyxor" som vi besällde i klassen och de är helt fulländade. De är snygga (hehe) och otroligt sköna. Enda lilla felet ser ni på bild nummer två. De har tydligen slarvat lite i tryckmaskinen. Men nu ska jag inte hänga upp mig på det. Förresten så ser det ut som att byxbenen är typ två meter och det kan jag säga att det är de inte. Då skulle jag kunna använda dem som sovsäck eller liknande. Mina 155 cm hade i alla fall inte räckt så himla långt. Hehe.

Fred,
L

Nya Tider

Haha, såg just på Nya Tider. Det var riktigt längesen sist, eller, i ärlighetens namn såg jag det i måndags då jag var sjuk, men vad jag menar är att det var längesen det gick på riktigt så att säga. Ska snart in till stora staden Kungsbacka, mamma ska handla mat och då passar vi nog på att kika lite efter något till skolavslutningen.

Puss,
A

Friday I'm in love

Och där var skolveckan slut. Eller för en timme sen egentligen. Känns gött! Imorgon kväll ska jag över till Anna och så ska vi ha en girls night in och allt vad det innebär. Sktisnack och glass med andra ord. Hon ska in till stan idag och se om Cheesecake Brownie finns på ICA. Vill haaa. :P Vi kanske har på Eurovision Song Contest ( stavas det så?) i bakgrunden och hör Charlotte Perelli ta hem segern. Hehe, tycker man säger så varje år. Man ska inte hoppas för mycket bara. Vad tycker ni om vinnarlåten? Nej men nu ska vi inte prata schlager. Får se om det blir någon outfit idag. Kanske. Om jag orkar.

Later,
L

God natt

544208-73

Nu ska jag sova, på tiden! En bild kan ni få se. Inget särskilt egentligen men, bättre än inget. :D

Sleep tight,
A.

Hitten

Lyssnar på Hitten med Those Dancing Days. Den är himla bra. Hade glömt bort den, tills för bara en stund sen. Har fastnat i photoshop, det är så roligt när man kommer igång. Gör en klänning, eller gör och gör. Kanske visar när jag är klar, inte för att det blir så bra. Var evigheter sen jag gjorde sånt här. Fotade lite innan, kanske bjuder på ett par bilder sen också. :)
 
I wanna know what I'm thinking, what I'm feeling, what I want my life to be.
A.

Strawberrys are a girls best friend

Så sant som det är sagt. Älskar verkligen jordgubbar. Smaskens! Jag sitter här och äter de röda bären och de är så söta mot min tunga. Hehe, lät fint va? :P Jag vill ha nya kläder. Vet inte riktigt vad, bara något. Känner ni också så ibland? Antagligen. Jag vill ha en svart volangkjol. Typ nu. Här är en fin från Asos, lite många volanger kanske. Men den är söt.
image72
Asos.com

Peace and love,
L

Oh my applepie!

Eller bara äpple just nu. Paj är dock aldrig fel. Sån där grej som finns hemma för det mesta, äpplen då. Det värsta är ju dessa äpplen som är sådär mjöliga. Hade sådana för ett tag sen, såg såå goda ut. Röda, glansiga och fina. Skenet bedrog, grovt. Återigen bevisades det att det är insidan som räknas, haha. För att fortsätta på äppletemat så kan jag ju dra en liten äppeltvångstanke (ingen riktig sådan men en sån där grej, ni vet). Vi har alltså en fruktskål, där all frukt ligger. Det sista äpplet som blir kvar är alltid helt fullt av sånna där fruktetiketter. Istället för att slänga lappen så sätter jag det på valfritt äpple, som blir offer för alla lappar från all frukt i skålen. Det roligaste är självklart att äta detta äpple sen. Nödvändig fakta där. :P

Puss,
A

Hälsosam

Japp. Jag har gjort det igen! Tränat tennis alltså. Hehe. Inte så värst ansträngande för den delen heller. Men i alla fall. Ikväll är det inget på tv så då kan jag alltså ägna all min tid åt datorn och bloggen. Lol. Mamma har köpt två liter jordgubbar idag. Lycka! Inte årets första dock, men gott ska det bli. :) Har ni ätit årets första jordgubbar än?

Kiss 'n hug,
L

SATC

Dålig uppdatering från min sida idag. I know. Jag har träffat en kompis och färgat hennes hår. Jag måste säga att jag var lite nervös. Hon har ganska tjockt hår, så jag var orolig att det kanske skulle bli fläcligt och så skulle hennes hår vara förstört. Men det blev bra, och jag är nog lika lättad som hon. :) Har kollat på Grey''s nu och antingen så skulle jag kunna gå och lägga mig tidigt. Behöver det nämligen. Eller så skulle jag kunna koll alite på Sex and the city. Hm, svårt val. Men jag måste nog välja SATC. Hehe.

xoxo,
L

Sodastreamad O'boy.

Okej, det är egentligen inte O'boy. Sodastreamat vatten med Colasmaksättning däremot. Fint ska det va. Måste säga att jag tycker Cola Light är godare än vanlig. Eller så har ajg bara vant mig, tycker hur som helst att den vanliga smakar lite konstigt. Skoldagen var föga ansträngande. Var på biblioteket på lästiden, lånade en fransk bok. Heja mig! Nä men, förstod ungefär vart tredje ord. Man måste börja nånstans. Skulle gärna kunna bättre franska, men det kanske kommer senare.

Gros bisous,
A

Extra gros bisou till Carro! Lovade jag en länk för hundrade kommentaren så gjorde jag.


Som en sommaräng med färgförstärkning

544208-71
Topshop.com

Den tubtunikan (inser själv att det nog inte är ett ord, men kan inte riktigt avgöra längden på den sådär på bild) skulle jag knappast ha något emot att ha på mig på säg, en viss skolavslutning som äger rum om mindre än en månad. Får ser hur det blir emd den saken i verkligheten, men den var bra fin.

Puss,
A.

You know that feeling.

Ni vet den där känslan? Man ligger i sängen och borde sova, men har aldrig känt sig så vaken som just då? Som att om det hade varit ljust kunde man räknat varenda tråd i tapeten, och ändå inte somnat? Så känns det ikväll. Kan bero på att jag sov 15 timmar i natt. Jag blir nog uppe en stund till hur som helst. Platsen som hundrade kommentaren finns fortfarande kvar, just so you know. Kan fresta med att länka denna kommenteraren. Måste kännas otroligt åtråvärt att få en länk på Linneas och min sjukt vällästa och framförallt populära blogg! Tänk på det ni.

All you need is love,
A.

Vem står på tur?

Tv-kvällen är avslutad och nu har jag fått sätt både Gossip Girl och Desperate Housewives. Känns bra måst ejag säga. Men jag spelade in det sista avsnittet av Andra Avenyn. Japp, en sån tv-junkie är jag. Jag spelar in. Hehe. :P
Vi har 99 kommentarer nu. Vem vill bli våran 100:e? Kom igen. Vi vill ha 100 kommentarer. :D
Ska inte sitta uppe länge idag. Måste få min skönhetssömn. Alltså så ska jag sova nu. Eller snart...

Sweet dreams,
L

A cute little thing

Kan pengar köpa lycka? Detta kanske låter konstigt, men jag tror att jag kanske skulle vara en smula lyckligare om dessa rosa drömmar var mina.
image70
Asos.com


Missa inte Gossip Girl ikväll!

xoxo,
L

Uttråkad.

Jag vill också spela tennis! Får väl glatt vänta till torsdag dock. :( Så less på att gå hemma nu, efter två dagar.. Därför är jag lite gnällig också, men det är ju så tråkigt. Speciellt när det är fint väder ute! Satsar på skola imorgon. Nu ska jag förflytta mig till tvn igen.

/A

I compare you to a kiss from the rose

Jag är hemma efter ännu en slapp dag. Helt okej alltså. Men vi fick lite info om opponeringen ( stavas det så?). Jag ska redovisa ett arbete om motorcyklar. Eller ja, ett motorcykelmärke. Hm. Kunde väl ha varit bättre, men det är ett väligt kort arbete i alla fall. Hehe. :P People, I have a thing for smoothies! :) Äter nu en jordgubbssmoothie. Mycket mycket gott. Ska dra iväg till tennisen vid halv 6 också. Ska bli kul. Fast jag har redan tränat idag. Hade precis idrott och då skulle vi ha fotboll... Jag hade gärna velat briljera med mina fotbollskunskaper. Om jag hade haft några vill säga. Det har jag inte, det är inte riktigt min grej alltså. :P Så jag och en kompis sprang en runda isället. Gööööött.

Later guys,
L

På bättringsvägen.

Har varit hemma från skolan idag också. Känns inte alls bra att missa saker nu såhär det sista, opponering osv. Hoppas jag kan ta igen det jag missat i alla fall. Mår aningens bättre idag, eller, ganska mycket bättre nu efter att ha sovit halva dagen. Gick och la mig vid nio och vaknade vid ett. Ganska imponerande att man kan sova så länge, eller hur?

Puss på er,
A.

The night is young

Nu börjar det dra sig åt läggdags för min del. Har kollat runt lite och har funnit ett par nya drömskor. De kommer från Wedins och är gudomligt fina. Har inte hittat någon bild, men jag vill så gärna ha dem, även om jag inte skulle använda dem så mycket. :) Känner ni också så ibland. Sådana känslor får jag gansak ofta... Jaja, nu börjar ögonen bli trötta. Ni lär höra av mig imorgon.

You know you love me,
L

Jag är kär...

...i några nya fynd från Forever 21.
image66image67
image68image69

xoxo,
L

The pink nailpolish

Har målat mina naglar i en fin rosa nyans. Det är samma som på bilden nedan. Jag har hittat min drömklänning. Jag har sätt den flera gånger, men det var inte förrän igår som jag blev kär. Det är en klänning från Chloë Sevigny for Opening Ceremony. Den är vit med rosa rosor på. Jag ska se om jag hittar en bild. Jag vill så gärna ha den, men tror inte att min plånbok tillåter det. Suck. Drömma kan man ju...
image65

Love,
L

Springer och springer och springer...

Japp. Du läste rätt. Jag har sprungit. IGEN. Börjar bli riktigt imonerad av mig själv. :) Nej, men det känns bra. Har duschat och så nu. Ska snart äta en matbit och sedan kolla runt på lite bloggar. Det är inte Cashmere Mafia ikväll. Buhu. Hur kommer det sig?? Varför göra uppehåll mitt i säsongerna? På tal om det så börjar Gossip Girl igen imorgon. Ska bli mysigt... :) Hörs senare.

xoxo,
Linnea

Jag är död

Medan Linnea är singstar (inte förvånad) så är jag mer eller mindre död. Eller, mår lite bättre nu men fy vilken dag. Bara sovit och tittat på TV. Låter kanske inte så dumt i och för sig men det är helt klart roligare när man inte har årets huvudvärk samt feber. Nå väl, klagat färdigt nu. Har dock inte mycket att tillägga.

/A.

Jag är en singstar

Fick precis 9170 poäng på The Canberries - Zombie. På den lättaste nivån i och för sig, men 10 000 är ändå max. Nu ligger jag etta där i alla fall. Visste inte att vi hade den låten förrän i lördags. :)

Your singstar,
L

Home sweet home

Kom hem för en liten stund sedan. Det var verkligen slappt i skolan idag. Vi gjorde ingenting. Två av våra lärare var borta idag, så vi hade vikarie. Och som alla vet så blir det inte så mycket gjort då. :P Nu är jag hemma i alla fall och har precis ätit lite cheesecake (surprice!) som var väldigt god. :) Ska lägga in dagens och sen ska jag sjunga lite Singstar. Hoppas allt är bra med er.
image64 
Kjol, H&M
T-shirt, JC
Strumpbyxor, H&M
Skor, Din Sko
Och ute har jag jeansjacka

Later,
L


Gladiator

Dessa sandalerna är så snygga, kan inte riktigt släppa dem. :)
image63
Asos.com


/L

Your belly will thank you and send love letters.

Hade så himla ont i magen efter middagen, magont måste vara det värsta ontet som finns ändå. Det finns ingenting att göra åt det, bara att vänta. Tog i alla fall ett glas yoghurt som enligt min hobbyläkare till mamma skulle hjälpa. Som vanligt hade hon rätt. Det är något med mammor och att alltid veta bäst. När man har letat efter något i en timme, och sedan konstaterar att den saken är borta och mamma börjar leta så hittar hon det alltid på något vis. Bra till mycket med andra ord. :D

Puss,
A.

Baby, come on

Jag har fortfarande inte gjort något av det jag skulle göra. Varken powernap eller singstar. Farmor och farfar tittade förbi så jag har umgåtts lite med dem. Men sen jag skrev senast så har jag tryckt i mig lite middag och lite cheesecake. Det var nämligen en hel cheesecake som inte gick åt igår. Hehehehe. Ska nog ta en bit ikväll också. Är sugen på att se en Bond-film. Det var så läng sen. By the way så såg jag en riktigt söt kille på teatergrejen jag var på. Kunde vila ögonen på honom när det blev lite tråkigt. :P

Cya,
L

I dig my toes in to the sand..

Sitter och lyssnar på musik på youtube, finns så många bra låtar som jag hade glömt.. I wish you were here med Incubus till exempel. :) Mår faktiskt lite sisådär, funderar på om jag börjar bli sjuk.. Ont i huvudet och sådär, hoppas inte det blir nåt. Så trist att vara sjuk!

/A.

ZzZz...

Nu är jag vaken. Fast jag har varit vaken sen kvart i ett. Då kom mamma in och sa att vi skulle åka (på någon teatergrej) om en halvtimme. Jag var lite borta då så jag låg kvar i fem minuter till. Bra gjort, då hade jag endast 25 minuter på mig att äta frukorst (!) och ta på mig. Men jag hann, eller ja, nästan. :P Nu är jag hemma igen, och tro det eller ej, jag är trööött. Får nog ta en liten powernap sen. :P Men idag har jag även tänkt sjunga lite singstar. Det var nämligen så himla kul igår. Och kanske även kollar på några filmer från mina tidigare år. :)

Fred ut,

I only want to make you smile.



Älskar låten! Den videon är så fin också.

Puss,
A

M&M's Almond.

Det godaste som finns måste ändå vara M&M's med mandlar inuti. De är beroendeframkallande på riktigt. Kanske tur att de inte finns i butik i Sverige för min hälsas skull. :P Har jobbat hela förmiddagen, men tror jag är klar för dagen nu. Hoppas det, det är ganska tråkigt.. Ska nog ut och springa om en stund men det är så kallt ute idag!

/A

Noir comme la nuit

Du ser inte fel. Jag är uppe! De sista gästerna gick vid två och nu har vi städat lite och mina föräldrar plockar med disken. Älskar min släkt. Vi har alltid så himla trevligt. Och idag hade vi dessutom besök av kanske världens sötaste små systrar. Så himla söta och goa. :) Nu är min mage full av grillad kyckling, cheesecake och kladdkaka. Så nu är jag tjock och glad. :P Nej men jag är faktiskt inte trött längre. Jag var väldigt trött vid ett när vi kusiner satt och kollade på film när vi var små. Men sen efter två så släppte det liksom. Men ska väl ändå dra mig mot min säng. Ska nog ta och läsa lite Elle innan jag somnar.

Sweet dreams,
L

Släkten

Idag har vi haft besök av min farmor, farbror och kusin Hanna. Sistnämnda två gotlänningar. Det var faktiskt ganska trevligt. Nu jobbar jag igen, har mycket att göra. Hade också tänkt springa idag, men det verkar itne som jag kommer hinna med det. Får bli imorgon istället. Ska ta en promenad istället. :)

/A.

The timing was right

Jag ska dra ut och springa. Det blir nog en del cheesecake och godis ikväll. Hehe. Ska bli rätt skönt.
Hittade nu ett par väldigt snygga skor. Även de här från Forever 21. Gillar färgen och modellen. Hade gärna velat ha dem i sommar... Vill verkligen ha sommar nu. Orkar inte med skolan. Vet inte om jag hinner skriva mer idag. Annars så hörs vi imorgon.
image62

Peace,
L


The Big Apple!!

Gissa vem som ska dit? :D Just det, JAG! Jag har världens bästa mamma! :D Min avslutningspresent för att ha gått ut nian blir en weekendresa till New York! Det stora gröna äpplet. I can't wait. :D Nokia N82 kan känna sig lite överkörd (det var det jag hade önskat mig.). Är SÅ glad! Den 13 juni bär det av, ingen lyckligare än jag. Hihi. Kan inte sluta le. Men nu måste jag fortsätta jobba.

New York kisses,
A.

Jobb?

Japp, det stämmer. Jag kanske har ett jobb. Jag och pappa var precis på Konsum och där träffade vi chefen (pappa känner honom) och så började vi prata lite. Och helt plötsligt så hade han mitt telefonnummer och skulle ringa om de behövde hjälp. :) Jag skulle inte säga nej till en egen inkomst. :P Har ni jobb?

xoxo,
L

Grattis

Jag har faktiskt varit uppe en stund redan, mamma och pappa väkte mig tidigt. Min syster fyller 13 idag så vi har grattat  henne. GRATTIS! Liseberg var lyckat, föutom att vi åkte Tornado. Big mistake. Jag ska aldrig åka den igen. Jag mådde illa från att jag åkte den tills att vi åkte hem. Men vi fortsatte att åka ändå. Hehe. Efter ett sista åk i Spinrock så var vi båda ganska så illamående. Men föutom det så var det jättekul. Nu har jag åkt allt. Eller nej, förutom Kaninresan och Små grodorna. :P Top Spin finns inte kvar. Syyyynd. :P Hade nog inte vågat åka den ändå. Lyckad dag var det i alla fall. Ikväll väntar det släktkalas. Då ska vi ha roligt hela natten lång.  Älskar våra släktkalas! :D Här kommer gårdagens outfi.
image61
Klänning, H&M
Jeansjacka, Lindex
Strumpbyxor, H&M
Skor, Din Sko
Sjal, Indiska

You know you love me,
L

Med grönrosa öron.

Nu bär det snart av till Liseberg! Ska bli så roligt, har inte varit där på över två år. Vi kommer nog fega ur på att åka allt, men jag hoppas ändå det blir av.. Hoppas helt klart på att få en kram av en Lisebergskanin också. De är så gulliga. Måste vara sjukt varmt där inne dock!

Ses ikväll!
/A

Skönhetssömnen

Ja, jag ska väl krypa till sängs. Jag sörjer lite över att jag inte ska buda på en klänning på tradera. Eller jag velade fram och tillbaka och tillslut så bestämde jag mig för att inte göra det. Suck. Well, life goes on. Det kanske inte blir så mycket uppdatering imorgon varken från mig eller Anna, med tanke på att vi kommer vara på Liseberg hela eftermiddagen och hela kvällen. Men hoppas ni överlever ändå.

Sov gott,
L

Mercy

En låt som jag ahr haft på hjärnan hela dagen är Mercy med Duffy. Och då menar jag verkligen hela dagen. Det hela började med att Anna sjöng den i morse. Inte mig emot egentligen, den är bra. Hon har en svängig röst. Svängig är btw ett ord som jag inte använder allt för ofta.
Liseberg imorgon. :D Ska bli grymt kul. Vi har (nästan) lovat varandra att vi ska åka ALLT. Och Anna vill börja med Topspin. Vad tänker hon med om hon tror att hon får upp mig i den innan jag åkt något annat. :PJag längtar verkligen nu. Hoppas på lite folk bara.

xoxo,
L

Enter.

Jag slår vad om att jag den senaste timmen klickat på enter fler gånger än vad de flesta hinner med under en livstid! Har jobbat alltså, och det var programmerat så att jag bara behövde sitta och klicka på enter ca 500 gånger. Träningsvärk i tummen here I come! Så länge pengarna rullar in så.. :P

På tal om jobb så funderar jag också på att titta på Konsum eller ICA i Åsa. Praoade på sistnämnda i åttan, och så tråkigt var det faktiskt inte. Hann väl inte bli tråkigt på fyra dagar dock.. Värre med längre perioder. Behöver ett kvälls/helgjobb sedan till hösten också, och det vore ju praktiskt. Det jobb jag har nu är ju bara för en månad.

Love and peace,
A.


Sommarjobb

Jag har tänkt skaffa mig ett sommarjobb. Och idag kom jag på att jag kan fråga på Konsum i Frillesås. Kanske inte så kul, men det är pengar och ungefär 3 minuter från mitt hem. Kan ju funka... Måste verkligen skaffa mig ett jobb av något slag. Och det skulle ju vara skönt att slippa åka in till Kungsbacka för att jobba i sommar. Vi får väl se. Här är dagens i alla fall.
image60
Jeansshorts, Indiska
Tröja, H&M
Strumpbyxor, H&M
Skor, Din Sko

Men snyggast är ändå min katt, som gör en liknande pose. :P

Peace and love,
L

Middag

Nu har jag duschat och ska gå och äta middag. Det blir lövbiff. Gott! :) Outfit kommer senare.

All my love,
L

Orientering

Nu har jag, Linnéa och vår käre vän Malin sprungit runt i skogarna runt Tjolöholm. Gick faktiskt riktigt bra! Kul var det också. :) Nu bär det snart av igen, tennis den här gången. Ute för första gången i Varberg denna säsong. Inte det ultimata vädret men det ska nog gå bra det med.


Tjolöholm

/A

Uppe med solen.

Har lite svårigheter med vad jag ska ta på mig idag.. Och bråttom har jag dessutom. Nä, får blogga senare!

/A


Tjugo:Femtioåtta

Jag har faktiskt också sprungit och ätit nu. Och snart är det dags för Grey's. Ska bli mysigt. Jag längtar så efter sommarlov. Jag blev typ skoltrött igår. Jag orkar inte meeeeer. Vill bara vara ledig. Eller spola fram till sista skolveckan, tack. Den ´är alltid rolig. :) Och så blir det brännbollsturnering, cabaré och fotboll. Lärarna - 9:orna. Gissa vilka man hejar på i år. Hehe. :P Jaja. Nu: Grey's.

You know you love me,
L

There's gotta be somebody for me

Jag pratar musik mest hela tiden nu, men det får ni leva med. Lyssnar nu på Mr. Jones med Counting Crows. Har älskat den låten sen jag hörde den första gången på en engelskalektion i sjuan. Så himla bra är den. Tröttnar aldrig!  Bläddrar i en liten H&M katalog jag fick hem idag också. Behöver hitta något lämpligt till skolavslutningen nu. Känner inte för den vanliga sista minuten-paniken över klädseln där. Ska nog hitta något i alla fall!

/A.

Fingers of god.

Hemma igen efter springturen. Satte rekord på min runda idag. Om man nu kan räkna ett rekord när man sprungit tre gånger den här säsongen, haha. Ätit middag har jag också gjort, det var gott. Lövbiff med bulgur. Nu så lyssnar jag på min gode vän youtube. Hittade en pianospelare som är så himla duktig, Fingers of God. Lägger in hans pianospel till Boston med Augustana bara för att jag älskar den låten.


Puss,
A.

Hurtigt

Japp, jag sticker också ut och springer. That's how we do it in Frillesås. :P

So long,
L

We're only watching the stars...

Jag tycker om Brolle. Han är en sån där kramgo norrlänning som alla tycker om. Ja nästa i alla fall. Vi ska orientera imorgon i skolan. Nästan hela eftermiddagen. Hoppas bara vi hinner hem till tennisen. Det ska bli kul . Hoppas man inte går vilse. Hehe.
Här kommer dagens.
image59
Kjol, H&M
Linne, H&M
Tröja, Monki
Skor, Vagabond
Strumbyxor, H&M

Fred,
L

The Great Escape.

Hejhå! Nu ska jag strax ut och springa. Så, nu har jag skrivit det så nu MÅSTE jag göra det. Haha. Har haft lite jobbigt att komma ut. Kommer iallafall en bild på min klädsel här. Ser som vanligt ansträngd ut.

544208-58
Kavaj, H&M
T-shirt, Carlings
Kjol, Urban Outfitters
Strumpbyxor, Lindex
Skor, Urban outfitters

Fridens liljor,
A

Frillesås finest

Hehe. Skönt med eftermiddag. Jag gillare verkligen eftermiddagar, man kan bara gå hemma och inte göra någonting. Typ, klart de tär trevligt att göra något också. Men men. På fredag ska jag faktiskt göra något. Hela eftermiddagen och hela kvällen. Jag och Anna ska till Liseberg! Ska bli grymt roligt. Vi ska åka ALLT. Hehe, tror vi. :P Känner mig lite skraj inför Topspin och Uppsvinget. Och kanske lite på Höjdskräcken också. Men annars är det lugnt. Vågar man gå Gasten? Jag tror inte det. Men vem vet? :P
Det är Kanonen på bilden. Sjuuukt rolig :D Längtar!
image57

Tomatensuppe.

Sitter och äter tomatsoppa från Kelda. Den är verkligen jättegod. Kom hem från skolan för en liten stund sen, satt och pratade med SYV i nästan 50 minuter. Kändes bra iallafall. Kom väl lite framåt i mitt gymnasietänkande, även om det är himla jobbigt. Förhoppningsvis ska det bli nåt bra till slut iallafall.

/A.

Desperata hemmafruar

Desperate Housewives är precis slut. Det var bra, as always. :) Jag har ingenting roligt att skriva. Buhuu. Jag vill se What happens in Vegas. Någon som villse den med mig? Typ denna veckan? Imorgon kanske? Har inte varit på bio sen... Ja, sen när då? Minns inte. Kanske kommer på det i natt typ. Kul.
Vet ni? Jag har hittat en Ben&Jerry-glass osm jag vill prova. American Dream heter den. Verkar asgod. Och så måste jag prova Cheescake Brownie. Hihi, can't wait. :)
image56

Later on guys,
L

Dagen D.

544208-55
T-shirt, American Eagle
Jeansshorts, H&M
Strumpbyxor, osäker
Kofta (ligger där..), Zara
Vita tygskor, Keds (ute)

Haha, mitt ansiktsuttryck ser lite speciellt ut.

/A.

Zassi!

544208-54

Min mosters hund. Världens gulligaste!

/A.

I'm tired of the sunset.

Medan Linnea lyssnar på Who så lyssnar jag på Boston med Augustana. Älskar den. Lyssnar på Linneas låt nu en gång dock. Och kliar på mina myggbett. Ska nog ta ett litet äpple innan jag skuttar iväg till bussen. Hur mycket man nu skuttar med en stor tennisväska då. Hehe. Eftermiddagen har vart trevlig. Så himla skönt att ha specialarbetet klart, känns som att man inte har nånting alls att göra längre. (Så är tyvärr itne fallet dock..)

Pussinussi,
A

Repeat

Just nu går Who med Five O'Clock Heroes feat. Agyness Deyn på repaet på Youtube. Orka ladda ner den. Detta funkar ju precis lika bra. :P Vi ska snart iväg på tennis, känns konstigt att byta till tisdagar efter att alltid ha spelat på onsdagar. Hm.

xoxo,
L

Femton:Femtioåtta

Haräligt slapp dag idag. Gjorde typ ingenting, satt bara och pratade med goa mnniskor. :) Här kommer dagens.
image53
Kjol, Gina Tricot
T-shirt, Zara
Strumpbyxor, H&M
Sandaler, Vagabond
Armband, Glitter
Och ute har jag jeansjacka

Jag har mina nya sandaler idag. Älskar dem! :) Hr även det nya armbanet. Det är fint det med. Hörs senare.

Peace and love,
L

Fresh laundry.

Ska iväg till skolan nu om bara någon minut. Hej och hå. Blir en skön dag idag, bara SO, egetlärande, franska och idrott.. Slapp ju matten. Stackars oss. :( När jag skulle packa min skolväska insåg jag att jag nog har en hel mattebibel bland mina papper. En fem centimeter tjock bunt med bara mattepapper. Jag har ingen aning om vad det står i dem heller. Well, not my problem.

Puss,
A.

Goodnigt sweetheart

Och jag sitter upp igen... Suck. Jag måste börja lägga mig tidigare. Well well. Jag och Anna lyckades fjäska till oss en sovmorgon imorgon i alla fall. Känns gött. :) Vem vet, ni kanske får se något av mina nya köp på mig imorgon. Om ni har tur :P

So long,
L

Inköpen

Här kommer lite bilder från eftermiddagen.
image47 image48
Vi hade det mysigt ute i solen och åt den nya Ben&Jerry-glassen. Svingod :)
"The 'Wich You Want". Den kommer ätas igen trots att vi blev 26 kr fattigare.  Den var värd avrenda krona :)
 image50 image51
Här är klänningen. Dne är fiiin :)Och här brevid är armbandet som jag är lite smått förälskad i. Klänningen är från H&M och armbandet från Glitter.
image52
Här är mina sandaler från Vagabond. Ska nog ha dem imorgon...

Peace,
L

Vad vore en bal på slottet...

Jag har köpt en balklänning! Eller bal och bal förrästen. Det fick inte lov att kallas bal längre, för då köpte alla så himla dyka kläder, vilket egentligen inte var nödvändigt. Jaja. Den är rosa och fin i alla fall. Bild på den kommer senare. Jag fick även köpt jeansshorts, gladiatorsandaler och ett armband. Jag är mycket nöjd. Bilder på det kommer också senare. Jag sitter här i min fina rosa (bal)klänning och drömmer mig tillbaka till ett par underbara skor som jag fann på Zara. De är helt underbara! Och otroooooligt höga. :D Men jag har en känsla av att de inte skulle användas så mycket, eftersom jag inte använder högklackade skor. Än. Men det kanske var för det bästa att jag inte köpte dem, för då hade jag varit 799 spänna fattigare, och det vill jag ju inte. Här kommer dagens för både mig och Anna. Se och njut.
image44image45
Linnea:                                                                             Anna:
Klänning, H&M                                                                Jeans, H&M
Jeansjacka, Lindex                                                        Kofta, Zara
Strumpbyxor, H&M                                                         Linne, H&M
Skor, Din Sko                                                                  Skor, Keds
Kuvertväska, H&M                                                          Väska, Marc O'Polo


Nu börjar Cashmere Mafia. Men vi hörs om en stund.

Love ya,
L

I'm done

Japp. Jag är klar. Jag är klar med mitt specialarbete! Jag skrev om diabetes, jag är nog rätt nöjd. Vilken lättnad, nu kan jag bara lägga det bakom mig. Jaha, måndag imorgon. Det blir staden Kungsbacka efter skolan imorgon. Jag får se om jag hittar det jag letar efter. Man vet aldrig... Hehe :P Jag får väl ta och tänka på refrängen. Alltså sova. De ska bli skönt för jag är ganska trött. Man blir ju det efter den sååå stressiga dagen jag har haft. Hehe.
Köpte Elle idag också. Fick en tröja/klänning med. Men med tanke på att mina 155 cm inte är så mycket att skryta med så måste jag nog sy upp den en aning, eftersom den typ går till knäna på mig. Men den är skön i alla fall. :)

Sov nu lilla videung,
L

Sweet and low

544208-43

544208-42

Några bilder från idag. Kommer nog fler senare, ska bara orka..

/A.

Föralltid tjugoett

Som jag tidigare nämnt så ska jag lägga upp lite snygga skor från Forever 21. De har en del riktigt snygga. Här är de som föll mig i smaken.
image34      
image39
image40
image41
Tycker alla dessa skor är såå snygga. Skulle mer än gärna ha dem i min ägor. Gillar verkligen klumpklacken på andra och fjärde bilden. Vad gör alla idag då?

Kisses,
L

Paus i solandet.

Att ha altan är helt ovärdeligt. :P Så himla skönt att ligga där, helt lä är det också. Har fått ganska mycket färg idag. Tyvärr brukar det ju försvinna över en natt.. Men man ska vara glad för det lilla. Tyvärr ska det bli kallare igen nästa vecka, men sånt får man väl leva med. Kalaset var trevligt iallafall, blev en hel del bilder. Ska lägga över till datorn och se om det blev nåt bra senare ikväll. NU: Solstolen på altanen med iPoden på och en gammal TeenVogue.

/A.

Sommar? Oh yeah.

Det är verkligen sommar nu! Jag sitter ute på altanen (surprice!) och har det väligt gött. Jag är bara inne för att lägga till lite saker på mitt specialarbete. Nu ska jag ut igen. :)
Jag kasnke ska ta och åka in till satn imorgon. Eller någon gångi veckan i alla fall. Jakten på den perfekta kavajen fortsätter... Ska även kolla om ett par gladiatorsandaler kan få följa med mig hem. Och kanske en klänning... :)

You know you love me,
L

Grattis!

Ja nu bär det av på födelsedagskalas. Kameran får följa med, så visar nog lite bilder senare. :) Blir bara ben idag också, så härligt. Satt ute och solade en stund förut, mina knän fick jättemycket färg men inte resten av benen. Skumt!

/A.

Myggbett och en månad.

Det är den 11 maj idag. Om en månad är det skolavslutning. Faktiskt exakt om tre månader har jag sommarlov, vi slutar vid 11.00. Längtar ihjäl mig. Ska snart gå ut nu tror jag. Fint väder idag med ju. Fast måste dammsuga också, men det går ju hyfsat fort. Sen blir det kalas för kusinen. Han fyllde 13 i onsdags! Så blir det väl lite tårta och sådär, alltid gott.

/A.

It's a beautiful day

Ännu en härligt solig dag! Love it. Idag ska jag bara ta det lugnt och skriva på mitt specialarbete. Skola imorgon igen, men det är fan snart sommarlov! :D Längtar verkligen nu. Kan det inte bara vara första juni nu så betygen skickas in... Efter det kommer vi antagligen inte göra någonting typ. :P Jo, den femte juni ska vi på skolan ha brännblollsturnering. Ska bli grymt kul :D Well well. Vi hörs väl senare.

With love,
L

We can't go on together

Sitter och lyssnar på lite musik på youtube nu. Har blivit min nya musikkälla sen jag formaterade om min dator. Covers på Suspicious minds just nu iallafall. Så himla bra låt. Chris Daughtry gör den också rätt så bra, inte No Doubt dock. Icke heller Gareth Gates. Snart är det resultatet på Körslaget, ska återgå till TV:n.

/A.


Inne för en stund.

Nu har jag legat ute hela dagen. Hur skönt som helst. Flyttade ner solstolen till gräsmattan så fläktade det lite. Blev nästan för varmt uppe på altanen. Tycker nog jag fått lite färg också. Ska nog dra mig ut och springa strax.


Puss,
A.

Påklädd

Härlig dag! Jag har hunnit sola en stund och nu har jag även varit ute och sprungit. Hallå, jag måste ju få plats med lite tårta på kalaset ikväll! :) Nu har jag duschat och tagit på mig, det blev en röd klänning från Gina Tricot, ganska tråkig egentligen, men men. Hade lite panik för jag tyckte inte jag hade något att ta på mig... Som alltid. Men så blev det i alla fall. Jag har inte sminkat mig dock... Bode göras, men jag har slutat med foundation nu. Eller för ett tag sedan. Runt denna tiden på årat brukar jag då byta ut den mot färgad dagcream. Mycket skönare :P Nu ska jag snart dra iväg till konfirmation. Svarar på lie kommentarer imorgon eller nåt. :)

Ciao,
L


Solsolsol.

Idag har jag verkligen sovit ut. Behövde det. Nu har jag ätit frukost, jättegod fruktsallad och tagit på mig bikini samt smort in mig. Ska ut och lägga mig i solen nu!

/A.


Smootie i solen

Godmorgon allihopa. Nu har jag vaknat och ätit frukost. De blev en smootie som avnjöts på altanen. Lol. :P Som sagt så blev det en lyckad kväll på stranden. Havet, eld och trevliga(?) människor. Synd att man behövde gå så tidigt. Hade gärna stannat en stund till.
Idag ska jag på konfirmation. Det är min kusin som har varigt duktig och klarat av detta. :P Efter det blir det lite släktkalas och det är alltid kul. Älskar mina kusiner! Puss på alla. Nu ska jag i alla fall sätta mig ute i solen en stund innan det är dags att åka.
Just det! Här komemr gårdagens.
image33
Klänning, Gina Tricot
Jeansjacka, Lindex
Skor, Din Sko


Mer än så var det ine i klädväg idag.

Love,
L

Lovehandles utan love.

Hemma från en kväll på stranden. Blev riktigt lyckat till sist. Tråkigt i början men så fick vi sällskap av några killar från Jönköping. De var faktiskt rätt så trevliga. Liten rolig grej där också men men. Hatar folk som röker punkt. Har också fått lära mig något nytt - Snuff. Älskar ordet i alla fall. Själva grejen verkade lite odd.

Godnatt,
A.

Duktig!

Känner mig bara lite duktig nu alltså. Har varit ute och sprungit. Var fast besluten om att ta hela varvet och så blev det. Trots att jag känner mig otroligt otränad. Ni får kanske en bild på dagens klädsel, tog någon dålig bild i spegeln förut tror jag. Eftersom jag är svettig och äcklig nu så tänker jag ju inte precis ta på mig kläderna igen. Ska duscha först iallafall.. :P

/A.

Nakna

Vilka är det som är nakna? Det är mina ben. För första gången i år! Härligt. Blogg.se har strulat så jag har inte kunnat lägga upp bilder, såoutfit kanske kommer ikväll. Jag och en kompis sa häromdagen att vi måste fika på uteserveringen vi har här i Frillesås. Nej, vi behöver faktiskt inte åka in till Kungsbacka eller Göteborg för att sitta på en  uteservering. Det räcker med en promenad på två minuter. Uteserveringen ligger på en gräsmatta vid torget utanför vårat lilla café Bakeriet (Gud. Frållesås är så litet att jag kallar det enda caféet här för "vårat"). Där kan jag tänka mig att sitta i sommar.

xoxo,
L


HELG!

Det var den veckan det. Att sluta halv ett på fredagar är riktigt gött. Håller med Linnea om att Forever 21-kjolen är underbar, har också tittat på den. Har suttit ute och ätit fruktsallad och lite potatismos som mamma inte ville ha nu. Det är så härligt ute. Ska in till stan och handla lite mat samt lämna tillbaka lite grejer jag köpte förra veckan.. Måste skriva klart mitt arbete också. Håhå.

/A.

Dans l'ecole

Nej vi har inte franska, men svenska. Vi slutar halv ett idag så vi ska snart dra hem. Anna var lite klantig och glömde lägga in sitt arbete på froner, så hon har helt enkelt gett mig respons på mitt. Hon hackar på mig hela tiden!!!! :'( Skämt åsido. Not. Hehe.
Det är fint väder på bästkusten idag och vi har bara b:n dagen till ära. Inte alls kallt. :) Bild på våra outfits komer senare idag. Behövde inga böcker idag, så jag har min lilla älskling. Den är fin och har färgen cognac. Det är den ultimata väskan. Bob (billig och bra) var den också.

You're always in our hearts,
Linnea och Anna.

Forever21

Var inne på Forever21's hemsida och jag har hittat lite godbitar som jag lätt skulle lägga tassarna på om jag fick. image30
Vem säger nej till den här drömmen? Inte jag i alla fall. Jag skulle utan tvekan vilja ha den på balen som väntar mig. Kanske blir det den, men troligen måste jag fortsätta leta. Men åh, vad den är fin...
image31
Denna kjolen skulle jag nästan ge en egen garderob bara för att få ha eden i mina ägor. Jag föll för mönstret första gången jag såg den och nu är jag obotligt förälskad...
image32
Visst är den här väskan bara alldeles, alldeles underbar! Oh, jag skulle kunna ha den i sommar när jag cyklar ner till stranden... Jag tycker bara den är så himla fin. Mönstret, handtagen, allt!

Jag har spanat in skor på Forever21 och de har några riktiga drömskor. Kommer antaligen visa upp mina favoriter inom kort. Men nu ksa jag krypa till sängs. Snart.

Sweet dreams,
L

Tillfälligt avbrott

Nej, de är inget avbrott. Hade ingen rubrik, brukar ha lite problem med att komma på en rubrik. Tv:n står på och det är rekklam för filmen "What happens in Vegas" eller nåt. Den vill jag se. Känns lite lagom oseriös. :P Jag älskar att ha nytvättat hår! Känns så himla frescht och... rent :) Vad gör all ikväll?

You know you love me,
L

Hej här är vi.

image25

Hittade denna bild i bildarkivet. Tror inte den blivit publicerad. Där är vi iallafall. Mest jag.. :P

/A.

Chillpill

Nu sitter jag och äter mango igen. Det var inte så längsen va? Gott i alla fall. Lär bli en slapp dag i skolan imorgon. Gött. Orkar inget känner jag. Vad hände med slutspurt? Jag ska på konfirmation på lördag också. Undra vad jag ska ha på mig... Livets stora fråga. 

Later,


Ätit middag.

Nu har jag ätit, det var gott. Kalkon med ris. Och physalis till efterrätt. Gott det med. Sitter och spelar något halvtråkigt spel på Facebook. Blir så irriterad när jag inte kan slå mitt rekord så jag måste fortsätta.

Play on,
A.

Lite ansträngt..

544208-29
Sjal (som inte syns), H&M
Armband (som inte heller syns), guldsmed i Thailand
Kofta, H&M
T-shirt, Urban Outfitters
Kjol, Urban Outfitters
Strumpbyxor, Lindex

Sinnessjukt ansträngd bild men what to do. Måste klä mig lite mer somrigt känner jag. Hoppas på bara ben imorgon.

/Anna.

Uschdusch.

Nu har jag duschat. Det var inte usch alls men kom inte på något som rimmade på usch annars. Tror ni ska få se vad jag hade på mig idag om min kamera vill samarbeta, det ville den inte igår. Hoppas mina föräldrar kommer hem snart för jag är H-U-N-G-R-I-G.

Puss,
A.

Ett skepp kommer lastat...

...med dagens outfit. Hehe.
image28
Klänning, Rut m.fl.
Strumpbyxor, H&M
Skor, Min Sko
Jeansjacka, Lindex
Solglasögon, Glitter

Jag har inte så mycket att säga just nu. Till både min och er besvikelse antagligen. Jag lovar, ska aldrig skriva något tråkigt inlägg igen. I promise. I promised myself, I promised I'd wait for you. Kommer ni ihåg? A-teens gjorde en cover på den. Om någon undrar så var A-teens mina största idoler när jag var mindre. Har alla skivor. :P

With love,
L

Det var det.

Så nu är jag hemma från tennisen igen. Fick också veta det där med måndag, hade läst fel datum. Ehehe. Tennisen gick inte så bra idag, men det kan det ju inte göra jämt heller. Ska duscha alldeles strax. Vill verkligen ut och springa egentligen men känns inte så smart med tanke på allergi och sådär.

/A.

Fel av Anna

Nej Anna. Du har fel. Specialarbetet ska inte in imorgon kl. 13.30. Den ska in på MÅNDAG 13.30. Hehe. Känner lättnaden. :P Ska åka och hämta Anna typ... nu. Så måste gå. Men kommer antagligen dagens outfit senare.

xoxo,
L

Red seedless grapes.

Gott gott. Äter varje gång jag bloggar känns det som. Har ni tänkt på att nu så är det nästan aldrig kärnor i druvor men för typ fem år sen så var det alltid det? Genmanipulering på g? :P Nu har jag iallafall skrivit en del. Inte klar än. Och det ska lämnas in om mindre är 24 timmar. WOHO! Så det blir väl hetsskrivning ikväll. Ska iväg på tennis nu om knappt en timme också. Ska bli kul. Antagligen sista gången jag spelar tennis i Lejonhallen.. Eftersom uteträningen börjar nu och sådär. Usch vad sorgligt.

Ska gråta nu. (not.)
/A.

Tokyo.

Här sitter jag och äter skivad banan i mjölk ur min fina Starbucks Tokyo-mugg. Kombinationen banan och mjölk är sjukt god. Låter ganska äckligt. Men nej nej. Det är det inte.

Loveee,
Anna.

Det är snart slut..

Herregud. Det är snart slut! Skolan! Det är en månad och tre dagar kvar.. Av tio ÅR. Kan inte fatta det. De senaste fyra åren har varit de konstigaste ändå. Klassen är kan vara den bästa ibland och den sämsta ibland. Senaste tiden så har väl det sistnämnda stämt bäst. Får nästan lite ångest över att det snart är slut. Kommer antagligen aldrig mer träffa vissa människor (inte för att det betyder att jag kommer sakna dem). Nä, var bara tvungen att skriva det. NU: Mer specialarbete.

Miss you, want to kiss you, (hm.)
Anna.

Tack!

Måste ha världens bästa mentor. Är pollenallergisk och det är verkligen sjukt mycket pollen ute nu så känner av det ganska mycket, så jag frågade ifall ajg kunde få gå hem efter matten eftersom det bara var idrott och eget lärande kvar. Då säger hon att jag kan gå nu, för vi skulle ändå ha eget lärande på matten. Jätteskönt, för det är verkligen jobbigt att vistas ute nu. Så ska snart ta mig samman och börja skriva på mitt specialarbete, måste verkligen få det gjort nu!

Puss,
A.

Kroppens signalsystem..

..är jag jävligt trött på. Har nu läst igenom, samt skrivit det viktigaste om hela kapitlet om Kroppens signalsystem, som vi har prov på imorgon. Tråkigt. Eller det är inte sååå tråkigt egentligen, mycket bättre än vissa andra grejer men när man verkligen behöver göra någonting så blir det automagiskt dåligt känns det som. Så nu har jag paus, innan jag ska återgå till specialarbetet. Är så otrooooligt oinspirerad just nu dock. Skrev ett stycke innan, blev jätteflummigt. Känner jag mig själv rätt så blir det inte så mycket mer gjort idag.

Kisses,
A.

Plugg och Polly

Nu är jag hemma efter en inte alltför hård dag på Frillesåsskolan. Det gick upp för mig att jag verkligen måste plugga i eftermiddag. Men hallå... Jag har väl viktigare saker för mig. Detta provet känns inte så viktigt för den delen heller. Ska i alla fall börja plugga. Snart. Hehe. :P Såg att vi hade lite Polly hemma för en stund sedan. Det är en godia jag aldrig har gillat, men detta var med mörk choklad, så jag smakade. Och det var faktiskt ganska gott. Kanske är dags att hämta en till? :P
Dagens klädval.
image27
Kjol, Indiska
T-shirt, Rock House
Strumpbyxor, H&M
Skor, Din Sko
Ute har jag jeansjackan

Här har vi Solen i ögonen och spilld mjölk överallt (Winnerbäck :P). Idag har jag min nya kjol från Indiska. På bilden syns den inte så bra, men jag lär ha den på mig snart igen. :)

Back to Polly,
L

Allt kan hända i väntan på bussen

Jag är lite sjuk idag. Eller inte sjuk. Men vaknade och var helt otroligt tjock i halsen, var riktigt obehagligt. Stannade iallafall hemma idag, har faktiskt fått pluggat lite (VÅGEN!!!! :P). Men man tappar verkligen fokus efter typ en timme. Bjuder på en grymt skön låt här också.



Blir bara bättre ju fler gånger man lyssnar. :P

/A

Sömn tack

Varför sitter jag uppe? Jag är svintrött. Borde ha lagt mig för en timme sedan. Måste i alla fall sova nu.

Godnattpuss,
L

Två saker

Jag vill ha ett par gladiatorsandaler. Antingen bruna eller svarta, ha rinte bestämt mig än. Men bruna är ju fint försås... Och så vill jag ha en beige (som jag för övrigt utalar bäch och inte bech) kavaj. De hade inte den jag vill ha på Gina Tricot i Kungsbacka, så jag får väl dra in till Göteborg när pin plånbok tillåter det. jag vill så gärna till Monki nu också. Can't wait!! :D Hm. Det är nog det som jag vill ha mest nu. Ska för övrigt ha min nya kjol imorgon om allt går som planerat.

You know you love me
xoxo, Gossip Girl


Lol.

Mango

Nu är det paus i Desperate Houswives. Jag har precis ätit lite mango, gott. :) Jag såg en klänning som jag vill ha på skolavslutningen, den är blå- och vitrandig och finns på Gina Tricot. Såg den först på Colorelles blogg. Jättesöt. :) Hoppas ni kollade på våran videoupdate förut. Vi var ganska flummiga. :P Tennisen gick bra förrästen, vill inte spela på tisdagar. Det passar liksom inte. Men nu har jag ju ledigt hela eftermiddagen imorgon. Eller, nej. För jag måste plugga till vårat no-prov som vi har på torsdag. Jag kan verkligen ingenting, jag skojar inte. Och så har vi specialarbetet också... Nej, men det är tråkigt att prata skola. Måste lägga av. Hörs senare.

L

Flumm vlogg.

Här kommer den omtalade videobloggen. Lite flummiga sådär. Det är jag i bild och Linnea som filmar då.


/A.

Tennisdags.

Ja, ska nu iväg och spela tennis. Möter Linnea på vägen. Ska bli kul, spelade inte förra veckan så. Utesäsongen börjar på riktigt nu också! Videobloggen laddas jättesegt, så den kommer ikväll.

Ses sen!
/A.

Fika

Ja, som sagt. Det var den dagen. Nej, matteprovet (Va? vV? Vilket prov? Det har jag inte hört något om) gick inte så värst bra. Tror jag, jag vet ju inte. Både jag och Anna skippade sista uppgiften i alla fall. Hehe. Mitt svar på den var 'Jag vet inte'. Det var kul. :P Mamma slutade tidigt idag så kon kom hem för en liten stund sedan. Ska ut och fika med henne och min lillasyster på altanen. Men är fortfarande ganska mätt. Två fiskburgare till lunch + godis. Vi var TVUNGNA att ta en burgare till. Det var ju sista gången vi skulle få det på Frillesåsskolan. Sorgligt ju. :'(
But let's move on. Här kommer dagens i alla fall.

image24

      
Tröja, H&M
Kjol, Sytt själv
Strumpbyxor, H&M
Skor, Din Sko
Rosa läppar, Lumene
Och ute min jeansjacka

Ska bli kul att se våran lilla videoupdate sen. Hehe. :)

Hemma igen.

Det var den dagen det, och det provet. Gick ärligt talat inte så värst bra. Men resten av dagen var väldigt slapp så det var ändå helt okej. Linnea och jag gjorde några videobloggar som kommer upp här under eftermiddagen, ska bara lägga över dom och lite sådär.

/A.

On the go.

Ska snart cykla till skolan nu, med ett stopp för att inhandla lite näring till provet på Shell (aka. Tappen).

Ha en bra dag,
A.

Trött

Oj. Jag är fortfarande uppe, vilket jag verkligen inte borde vara. Jag fastnar här liksom. :P Skönt med en liten sovmorgon i alla fall. Sov gott.

L

Släktelisläkt.

Ikväll har vi haft lite släkt på middag. Min mammas faster och hennes sambo, och så mormor och morfar och min moster. Men träffar inte faster så ofta, så det var kul. Var nog fem år sen sist. Åt fisksoppa och min citronglasstårta till efterrätt. Gott gott. Imorgon är det som sagt, för tredje gången, matte NP. Usch usch. Nu blir det nog snart dags att sova för mig, blev ju lite väl sent igår..

Updatering: Såg just att vår bloggklocka går fel.. Får väl ta och fixa det så snart som möjligt.

Bonne nuit,
A.

Löpband

Träningen idag gick riktigt bra. Skulle åka hem med mamma, men hon blev lite sen. Så jag tränade i en och en halv timme. En halvtimme styrka och en timme på löpbandet. Sen var jag slut om man säger så. Hehe. :P
Well, Cashmere Mafia är slut nu. Det var bra. Jag har NP i matte imorgon. En bra sak med det är ju att det blir sovmorgon. Ska nog göra en smootie till frukost. Mmm. :) Jag har även no-prov på torsdag. Och jag skojar inte när jag säger att jag inte kan ett skit om hjärnan. Hjälp. Och specialarbetet ska vara inlämnat på fradag. Bläää. Orkar inte, och dessutom har jag inte gjort någonting idag. Pluggat då. Har i alla fall hunnit tänka ut vad jag ska ha på mig imorgon. Alltid kul. :) På tal om köäder så måste jag hitta en klännig till skolavskutningen, eller möjligtvis kjol. Och en klännig till avslutningsmiddagen (som inte får kallas bal längre. Men va fan, bal låter glamourösare).

Dagens rätt

Har ni blivit lurade av Dagens rätt? Det har jag. Jag var sjuk och slöade framför tv:n och ser att det är ett matprogram snart. Tja, det får väl bli det. Men så visar det sig att det är trav. Snacka om besviken. I alla fall så kommer här lite bilder. Den stora bilden är inte så bra, för solen håller på att gå ner så ljuset visar inte klänningens bästa sida. Men tro mig, den kommer användas igen. :) Men nu: Cashmere Mafia.

image20

image21 image22 image23


Crossroads.

Här kommer ett snabbt inlägg. Lyssande på låten som Anna la in förut. Den är ju med i Crossroads. :D Ni vet, den filmen med Britney Spears. Gud va jag älskade den filmen. Jaja, ska äta nu, men kommer med outfit bilder sen. De blev inte så bra. Men men.

Kyss,
L

Open your heart, I'll make you love me

Madonna. Fina grejer. Har lyssnat på Open your heart massa gånger på youtube de senaste dagarna. Bra är den iallafall.



Nu ska jag gå och hacka lök tills tårarna rinner.
/A.

Träna

Nu drar jag snart till bussen som tar mig till Kungsbacka och gymmet. Ska bli skönt. Känns som om jag inte tränat på ett tag, fast det inte var så längesen. Behövligt i vilket fall.  Skriver ikväll igen, min fotograf som skulle fotat min outfit är inte hemma så får se om det blir något. Hm.

Later,
L

What a mess.

Ja som rubriken lyder. What a mess. Konstig dag idag hur som helst. Skönt att vara hemma igen. Är så himla trött, satt uppe till halv två i natt.. Gud vet varför. Men vi har iallafall sovmorgon imorgon, sen matte NP. Kanske inte så kul ändå. Men det måste ju göras, tyvärr. Har just ätit fruktsallad, så gott. Äter det i princip varje dag nu mer.

/A.

Home alone

Tjabba tjena. Kom precis hem från skolan. Borde skriva på mitt arbete men orkar inte. Sitter hemma helt ensam och äter lite. Ska nog kolla runt lite på bloggar sen. :) Jag har egentligen inget intressant att skriva för tillfället. Synd för mig. Och er. Nej, men vi hörs senare. Då kanske jag har budat lit epå tradera. Hehe. :P

xoxo,
L


Svensk rubrik

Håller med Anna igen. Därför blir det idag en svensk rubrik. God morgon. Sovit gott? Jag drömde om ormar. Igen. Eller, det var en orm i Andra Avenyn. För Hamza var med, han kastade sten på ett hus. Anyway, är bra inne på datorn för jag glömde lägga över ett arbete till Fronter. Så nu ska jag gå och äta frukost. Btw så har jag min nya blommiga klänning på mig idag. :) Bild kommer antagligen i eftermiddag.

Cya,
L


Still awake.

Jag har lagt märke till att vi har engelska rubriker på våra inlägg nästan jämt. Men så är vi ju som vi är också. Och jag är fortfarande vaken. Sitter och lyssnar på Madonna på youtube. Open your heart. Den är bra faktiskt. :P Men ska nog ta och sova strax.

Sov sött och dröm om alla småkryp du mött.
/A.

Goodnight sweetheart

Håller med Anna om det där med system. BESÖKSREKORD IGEN! :D
Well, nu är det dags för mig att tänka på refrängen. Alltså sova. Ha en god natt i alla fall.

Sov gott och vakna torrt.
L

Sanningens ögonblick.

Skumt program det där. Såg inte hela, men början av det. Hur som helst, nu var det här lilla lovet slut. Det har ändå gått ganska långsamt tycker jag, på ett bra sätt då. Så nu är det en månad kvar i princip. En månad utav tio år, det är så himla lite egentligen. Ska bli skönt att börja gymnasiet nu iallafall. Hade varit ännu skönare om jag visste vad jag skulle gå för program. Usch, det där gymnasievalet förföljer mig verkligen.

Mycket prat om vår och sommarkänslor här, men är det inte underbart när man kan gå ute i bara kofta om kvällarna? Gick en promenad idag i tunna strumpbyxor och kofta, det var inte alls kallt. Snart är sommaren här på riktigt!

Ville bara säga också, att om det inte kommer något svar på kommentarer så är det för att det är svårt att hålla reda på vilka Linnea svarat på och inte. :) Vi får nog komma på något system där.

/A.

Segt

Har försökt komma in på blogg.se i timmar nu, men kom inte in förän nu.
Min plan inför kvällen var att jag skulle ut på en liten springtur, men som jag innerst inne egentligen visste, så skulle det inte bli så. Nej, istället så satt jag och kollade lite på tradera och hittade en del saker som jag vill lägga bud på. Vi får se hur det går. :)
Nu har jag precis kollat på Andra Avenyn och fikat lite. Det var mysigt.

Love,
Linnea

Middag och ryamatta.

Nu har jag skrivit en CD-recension iallafall, den blev nog ganska dålig men men. Ätit middag har jag också gjort, grillat idag med. Gott var det. Min mamma påpekade lite sarkastiskt att jag borde noppa ögonbrynen, inte för att jag itne redan vad medveten om det men. Ska iallafall ta och göra det nu. Samt måla på mitt nya fina gula nagellack.

xoxo,
A.

Ledsen

Nej nu blir jag jätteledsen. Jag ville visa er hur fina mina naglar är efter att jag har målat dem. Men av någon konstig anledning funkar det inte att lägga över bilder från kameran till datorn. Buhu. :'( Men de är rosa i alla fall. Väldigt rosa, färgen heter La Paz och kommer från Malava omdet säger er någonting.
När jag läste Annas inlägg innan kom jag på att jag också har ett arbete som är långt ifrån klart. Jag borde alltså sätta igång... Meeen om jag tänker efter så är det ju lååångt till fredag. Och han stänger nog inte inlämningsmappen förän vid midnatt eller så. :P Så varför slösa bort en så fin söndag somd en här på skolarbeten?
Idag blir det ingen dagens outfit, för det enda jag har haft på mig är en bikini. Men min kropp är egentligeninte redo för bikini än. Men fan, det får den tåla.

See you guys later,
L

Ändrade planer.

Tack så jävla mycket Fronter. Schysst. Skulle hämta mitt arbete från Fronter (där jag sparat det då). Men nä. Det funkade inte. HURRA. Så nu har jag inte arbetet på min dator, utan bara i skolan. Är så lycklig just nu alltså. Det enda som är positivt är att jag faktiskt inte kan skriva just nu, alltså har tid till annat. Men jag behövde verkligen verkligen få det gjort. Och det är inte ofta jag kommer så långt som till att faktiskt försöka plugga en solig söndag. Nej, inte snällt. Nu ska jag gå ut igen istället. Och sura.

/A.


Plugg..

Nu har jag legat ute en stund, hur skönt som helst. Var tvungen att gå in dock, måste verkligen plugga lite. Orkar inte alls, men har ett stort arbete som ska vara inlämnat på fredag och jag är lååångt ifrån färdig så det är bara att skriva.

/A.


Sunny day

Vad skönt det är ute. Har legat ute fram till nu. Behövde en paus :P Nu har jag fårr lite färg samt ppåfyllning av mina fräknar. Jag har fräknar året runt, men får betydligt fler under sommaren. Jag trivs med mina fräknar, it wouldn't be the same without them :P Haha, lol på det.
Nu har jag kommit på vad jag ska köpa till min lillasyster. Det tänker jag inte skriva här i fall hon får för sig att läsa. Det vore kanske inte så kul. Hon fyller på Norges nationaldag. Respeeekt.
Nej, men nu ska vi vara lite seriösa. Det är verklien kul när ni kommenterar. Blir sådär glad som ett litet barn på julafton. *fnitter* Vi hade besöksrekord igår. Siffran är kanske inget att skryta med, men vi blev jätteglada i alla fall. :D

See you later aligator,
L


Score!

Nu har jag faktiskt shoppat lite. Välbehövligt. Blev en kjol, en body, klänning till balen och ett linne. Så nu är jag ett par kronor fattigare men det var det värt. Visar bilder senare, nu ska jag fixa i ordning en citrontårta tills imorgon och sen ska även jag ut i solen.

Love,
A.

Hello again

Morning. Nu har jag vaknat och ätit min frukost. Och vilket väder! Jag skulle kalla det en av de finaste dagarna på året. Här ska solas! Anna drar till stan och jag drar till altanen. Hur är vädret hos er andra?
Åh. Nu hör jag Om du lämnar mig nu med Winnerbäck och Miss Li på radion. Den är fin. :) Nu ska jag gå ut och sätta mig i solskenet med min röda iPod och bara ha et skönt. 

Simma lugnt.

Off to the city.

Ska ännu en gång till stan. Den här gången åker jag inte hem förrän jag hittat nåt. Okej, kanske. Men det är verkligen kris. Så vi får väl se.

/A.

I fell in love at the seaside

Nu sitter jag här och lyssnar på musik i min ensamhet. Men ganska trevligt trots allt, för jag lyssnar på The Kooks. Seaside är väldigt bra. Och She moves her own way. Och Naive. Och himla många fler. :)
Är jag lite efter i hela den här body-hysterin om jag säger att jag är sugen på en. Svart ska den va i så fall. Men jag har ju faktiskt provat en en gång. Och då sa jag att jag kanske skulle vänta lite. Och nu har jag faktiskt väntat. Jag får se vad jag gör. Min syster fyller år snart så jag måste in till stan, och då måste jag till Monki också. Såg på hemsidan att de hade så himla mycket fint (as always).
Hoppas verkligen det blir soligt här på bästkusten imorgon också. Vill så gärna sitta ute på altanen och ha det gött. Vill ha jordgubbar.

Peace.
L

Middag

Nu är jag sjukt hungrig. Men nu ska här ätas. Vi ska sitta ute på altanen och äta ryggbiff (grillad of course), hasselbackspotatis(stavas?) och brunsås. Mmm... SOMMAR! :D

L

Sol i sinne!

544208-19

544208-22

544208-18

544208-17

Älska mer!
/A.

Havskatt.

Har just ätit middag, halstrad havskatt eller nåt sånt. Tycker bara fiskens namn, havskatt, gjorde livet lite mer värt att leva. Det är de små sakerna som förgyller alltså. :P Har verkligen storstädat mitt rum i eftermiddags, behövdes. Så rent som det är nu har det nog inte varit sen 1989, då huset byggdes. Om ens då. Snart, eller om en stund, ska jag träffa en kompis och ta en promenad. Alltid trevligt att promenera, speciellt när det är fint väder. :)

Snart kommer lite bilder från tidigare idag också, håll ut..
/A.

You look great

Vad har alla för sig? Här sitter jag och äter ett äpple. Ganska gott, inte äckligt mjukt i alla fall.
Jag är bara tvungen att berätta om en sak som vi upptäckte när vi var ute på våran promenad förut. Nu är lammen födda! Vi gick förbi några får och deras lamm i en hage (ja, Frillesås är på landet), och de var bra de sötaste jag någonsin sett. Vi stannade där en lång stund och bara tittade på dem. De var en aning rädda, men det var kanske inte så konstigt med tanke på att vi hade en hund på 60 kg med oss.

L

Sunshine again

image11

image13image14image15

Klänning, H&M Organics
Jeansjacka, Lindex
Leggings, H&M
Sjal, Indiska
Skor, H&M
Solglsögon, Glitter


Vad härligt det är ute! Jag har varit ute på en promenad med min syster och Vixxie i två timmar. Superhärligt att kunna ta på sig jeansjacka och solglasögon. :) När vi kom hem satte vi oss och fikade i solen på våran altan. Som ni ser på bilden så blev det bl.a. lite kiwi. När vi satt där ute fick jag någon slags superlängtan till sommaren. Att vakna upp och cykla bort och köpa jordgubbar till frukost. Allt på mindre än en kvart. I can't wait.
Vad har ni för er denna härliga lördag?

xoxo,
L

Rubrik

Godmorgon. Det var inte allt för längesen jag gick upp. Ganska imponerande mend tanke på att jag inte la mig så sent. Har i alla fall ätit frukost nu och tagit på mig dagens kläder. Jag kanske visar senare. Kan jag kanske till och med dra till med jeansjackan idag?
Idag ska vi vara hundvakter här. Vår lilla vän Vixxie kommer på besök! Det ska bli mycket trevligt. :) Jag kanske visar henne också. Vem vet.
Blä. Misslyckad kväll igår. Verkligen tråkigt. Men men.
Nu börjar grillsäsongen! Härligt. :) Anna grillade igår, som ni säkert vet, och vi ska grilla här idag. Älskar det verkligen. När det börjar lukta grill i Frillesås, då är det sommar (typ) :)

L

Stacy & jag.

Nu ska jag ta min kamera ut och försöka fånga våren på bild. Om det lyckas så får ni se resultatet här sen. :) Min kamera heter förresten Stacy, eftersom den var ny då Linnea och jag älskade låten Stacy's mom med Fountains of Wayne. Om kameran är Stacy, så blir ju jag Stacy's mom. Lite internt sådär men en kul historia kanske.

Fred,
A.

Telefon.

Tänk vad man hade gjort utan telefon egentligen. Att inte kunna prata med vem som helst när som helst liksom. Tack för den, Alexander Graham Bell. Har just pratat med en kompis en stund, onekligen praktiskt att "slippa" ses.
Idag blir nog ännu en lugn dag, ska nog hjälpa till lite i trädgården och så kanske skriva lite på ett arbete om jag orkar. Nån nytta ska man väl göra. Fint väder är det iallafall! Hade det inte varit för min pollenallergi hade jag nog sprungit en sväng, men det försökte jag mig på igår och det var inte en speciellt god idé. Tur att det inte är pollen året runt.

Puss!
A.

When the world comes crashing down

Fy, riktigt trist kväll ikväll. Hade jättetråkigt på stranden, var inte alls roligt idag. Kände mig bara felplacerad och uttråkad. Gick hem ganska tidigt. Så nu har jag suttit vid datorn och kollat runt lite. Lyssnar på världens just nu bästa låt, Lifeline med Angels & Airwaves. Han har så himla fin röst, Tom DeLonge. Så nu går den på repeat. Älskar musik, men har inte lyssnat alls lika mycket den senaste tiden. Synd är det. Måste ta igen det nu. Men som sagt, det blev en konstig kväll. Fick nån konstig känsla. Lite disträ på något vis. blir nog bättre efter lite sömn.

Sov så gott!
/A.

Färdig!

Äntligen klar! Efter att ha upprepat samma sak 253 gånger de senaste två timmarna känns det väldigt skönt att vara färdig. Nu ska jag gå och tvätta håret, sen göra mig i ordning och så äta middag. Idag blir det grillat, älskar det. Det är typ som smaken av sommar. Underbart.

Trevlig kväll,
A.

Sexton:femtiotvå.

Så börjar det dra sig mot kväll igen. Hittade ingenting i stan, men hann faktiskt inte titta så jättemycket heller. Ska nog åka in någon dag i helgen också. Åt i alla fall en glass. Veckans andra sandwich, behöver väl göra upp för alla jag missat i mitt liv. God var den. Just nu jobbar jag egentligen, men det går så himla segt så tog en liten paus för att blogga. Men har inte så mycket kvar nu, sen är jag klar med det som har deadline på måndag. Blir skönt att få det gjort, så kan jag göra annat resten av helgen. Måste verkligen få gjort lite skolarbete också men det kommer, om jag känner mig själv rätt, bli uppskjutet till söndag...

Fred ut,
A.

Up up up.

Sådär. Utvilad och allt. Ska snart iväg till stan med mor min så ska gå och äta lite frukost och se klä på mig! Hoppas verkligen jag hittar nåt i stan nu.

Puss!
/A.

Godmorgon

Ny dag, nya insatser :P Hehe.
Nej, men jag måste bara berätta att jag såg en så fin liten oanvändbar ask på Indiska igår. Den var liten och glittrade så fint, och jag kan fortfarande höra den ropa på mig. På tal om liten oanvändbar ask så måste jag kila in på FB Interiör inom en snar framtid, och jag skojar inte när jag säger att de har den finaste ask jag någonsin sätt där! Så himla söt med rosa blommor på.  I alla fall, när jag var inne på Idiska igår så speladede de samma låt som de har gjor de två senaste gångerna jag har varit där. "A la rumpoloe, a la rumpoloe..." Haha, underbart. :P
Well well. Nu ska jag snart ta bussen till en kompis. Det ska bli trevligt att umgås lite med henne. På tal om bussen, lyssna på Med bussen från stan med Lars Winnerbäck. Jättebra :)

See you later folks!
/L


Sängen nästa.

Ja, det har blivit dags att krypa ner under mitt blåvitrandiga täcke nu. Den enda Kristihimmelfärd kombinerad med 1 maj på över hundra år är förbi (min farmor upplyste mig om detta). Imorgon är det klämdag, en av de bättre uppfinningarna tycker jag.

Sov så gott,
A.

All I can see is the pink sunglasses

image10Jag har hittat de ultimata solglasögonen. :D
Är de inte perfekta? Så himla söta att jag bara vill äta upp dem :P Det är nästan att jag klickar hem dem med en gång.
Ca. 104 kr hos Asos.com.

/L

Let me take you down cause I'm going to Strawberry fields.

Bra låt det där. Så imorgon blir det antagligen stranden igen. Skoj skoj. Nu ska jag nog gå och se på TV en stund, hoppas det är nåt bra såhär på torsdagskvällen. Har för mig att det brukar vara ganska tomt med det. Vi får väl se. :)

/A.

Som glass med varma hallon, fast sämre.

Jag försökte mig på någon slags variant på glass med varma hallon nyss. Frös in vaniljyoghurt, men orkade inte riktigt vänta på att den skulle bli stelfrusen. Hällde upp den halvfrusna yoghurten på en tallrik och sen på med dom varma hallonen. Det var ärligt talat ett ganska stort misslyckande. Men det slank ner. Mat har en tendens att göra det. :P Nästa gång låter jag nog bli yoghurten och tar riktig glass istället, tips till er är att göra det samma.

xoxo (det här med gossip girl-snack har verkligen blivit en grej. :P)
Anna

Hey you

And I'm back. Tonfisksalladen vad god, pappas specialrecept. Hehe. Fast jag gjorde den, och jag älskar den! :) Jag sa att jag skulle visa det jag köpte. Men det är så dålig kvalité på bilderna när jag lägger upp dem, så ni får helt enkelt se dem på senare. Hoppas det är okej. :)

Jaha. Som det ser ut nu så blir det stranden imorgon också. Inte mig emot. :P Har ni några planer för helgen?

You know you love me,
L

Måste allvarligt talat lögga av med det där Gossip Girl snacket. :P

Home again

Idag var jag i stan, trevligt. Jag fick inte köpt någon kavaj, men en klänning och en kjol fick följa med hem. Vi fikade på Espresso House, åt den magiska kykling och bacon-mackan. Gott :D
Hoppas ni inte har saknat mig så mycket, men nu är jag här igen i alla fall.
Jag lägger in bilde rpå det jag har köpt sen, för nu ska jag äta tonfisksallad.

xoxo, Gossip Girl


Dagens.

 Dagens frisyr: Knut.
 Dagens smink: Inget alls.
 Dagens klädsel: Strumpbyxor och t-shirt.
 Dagens händelse:  Jobbet antar jag.
 Dagens vill ha: Mindre ont i ryggen
 Dagens materiella vill ha: Nya kläder, i massor.
 Dagens beroende: Telefonen?
 Dagens tråkigaste: Hur segt datorn laddade när jag jobbade
 Dagens köp: Inget inget.
 Dagens mat: Fruktsallad med yoghurt, smörgåsar och köttfärsgratäng. Och en halv muffins.
 Dagens mående: Lite mittemellan. Seg.

Det var dagens det. Har varit en väldigt skön dag idag, bara gått hemma och segat. Behövs ibland. Funderar på att ta mig en promenad, känns ganska illa att ha suttit inne hela dagen.

/A.

Jobb, jobb.

Nu har jag jobbat i två timmar, kan göra det hemifrån så det är skönt. Jobbet är väldigt monotont, har gjort samma sak 152 gånger och det var bara 1/3 av det jag ska ha gjort av steg 1. Men jag behöver verkligen pengarna. Har ätit middag också, köttfärsgratäng blev det. Väldigt gott i alla fall. Så nu är jag mätt också. Alltid en fördel.

Idag har det regnat hela dagen, fast det känns ändå helt okej. Har varit så fint så länge nu så man ska inte klaga. Ska tydligen bli bättre igen till helgen också, om man ska tro min pappa. Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, av nån anledning är jag så himla trött så det blir TV med familjen tror jag. :)

xoxo
A.

In med det nya, ut med det gamla.

Jag vill verkligen ha nya kläder nu. Lyckades på nåt vis göra av med alla mina pengar i början av april så har varit pank nästan hela månaden. Nu har jag iallafall nya pengar så ska nog åka och shoppa lite nån dag i helgen! Har inte ens köpt någon vårjacka ännu. Var i och för sig på Lager 157 i förra veckan, men hittade inte så mycket där. Köpte ett par byxor som jag faktiskt inte är så förtjust i, men de kommer väl till användning någon gång. Tre oversize t-shirtar blev det också. Men nu när våren verkligen är här så behövs ju lite uppdatering i garderoben.

/A.

Nu vad?

Hihi. Eftersom bloggen är så ny som den är så har vi inte särskillt många läsare, men när man ser på statisktiken
att den växer varje dag så blir vi jätteglada. Och då menar jag typ fnissglada. :)

Så Valborg blev lycket i alla fall.  Det hände både det ena och det andra. Haha. :P
Vad gjorde ni igår?

Jag ska snart dra in till den stora staden Kungsbacka, ska fika och kolla på en viss kavaj på Gina Tricot som jag såg att Elin Kling hade med sig till Vakna med The Voice. Vill ha en lite oversizad kavaj. Antingen beige eller svart.

L

Från igår.

     

Lite bilder från igår. De flesta bilderna var väldigt suddiga så har inte så många att bjuda på. :)

/A.

God morgon!

Valborg igår, hade riktigt kul till slut faktiskt. Lite jobbigt när en moppe inte startade och det blev en promenad och en lång omväg istället men skoj blev det iallafall! Blir lite bilder snart också, ska bara laddas över från kameran.

Idag blir det nog mest ta det lugnt, ska börja jobba också. Har fått ett jobb av mina föräldrars företag som jag ska börja med, kanske inte det ultimata men man måste ju börja någonstans!

Ska ta och hoppa in i duschen nu!
/A.

Sängen

Ha en god natt.

L


RSS 2.0