Hurry hurry!

Ska alldeles strax gå och möta Linnea, ska träffas hemma hos henne och sen blir det stranden! Håller precis på att byta om, lite väl blåsigt för kjol.

Trevlig valborg på er!


Valborg

God Valborg! Säger man det? Jaja, ni vet vad jag menar.
För sådär en timme sedan hade jag ingenting planerat (Kul? Jag veeeet) men nu så visar det sig att vi, Anna och Linnea, drar ner till stranden i alla fall. Det kan väl bli kul. Hoppas ni har det trevligt :)

L

Härligt härligt men farligt farligt.

544208-6
Tubtopp, Wet Seal
Kjol, Gina Tricot
Strumpbyxor, Lindex
Kofta (som inte syns), H&M
Och ute, vita Keds.

Och så var det helg igen. Ingen är gladare än jag. Dagen till ära fick vi glass i skolan, liksom Linnea så smakade jag en ny sort. Sandwich. En sån där glass som man bara måste ha ätit, men det var faktiskt första för mig. :P God var den iallafall! Valborg idag också, frågan är vad man ska hitta på ikväll. Slutar säkert hos Linnea, som vanligt.
I och med att det är valborg är det ju 1 maj imorgon. Maj! Både mars och april gick hur fort som helst, och nu är vi snart inne på allra sista hela månaden på grundskolan. Längtar nu!

Fred ut,
Anna.

Hey, that's me

image5
T-shirt, GinaTricot
Jeans, Lee
Skinnjacka, Rut m.fl.
Skor, Din sko

Goddag. Kom precis hem från ännu en dag på Frillesåsskolan. Det som förgyllde  denna dag var glassen som vi fick på eftermiddagen. Jag fick en 88:a!!!! Asgod ju. Jag vet itne om det är pinsam eller bara konstigt att det var första gången jag åt den. Men till mitt försvar så fick Anna en Sandwich och det var hennes första gång. Det mina vänner, är faktiskt konstigt.

Jag hade NP idag (nationella prov för er som inte fattar en sån enkel förkortning). Muntligt i engelska var det. Det var jag och Anna som skulle sitta och diskutera inför våran lärare och en liten förjordad bandinspelare (är det ens något ord ?). Jag tycker jag pratade hackligt men Anna sa att det gick bra. Och självklart litar jag på henne. :P

En låt som har satt sig rätt bekvämt i min hjärna är Caroline Larsson - Hold on my Heart (Hey, it's alright). Och jag tycker inte det är mer än rätt att den ska sätta sig hos er också.

C ya, L

Orbit White.

Jag är nog beroende av tuggummi. Mor min köpte en megaburk åt mig när hon var i USA, och självklart står det att en serving size är 2 tuggummin. Därför måste jag ta två varje gång. Och det är ofta. Fasar stunden då de tar slut, men man ska leva i nuet. På tal om nuet ska jag nog ta och ta tag i mitt hår nu, och föna samt platta det. Eller iallafall snart, det är så himla vått nu så väntar nog lite.

Korta veckor måste vara det bästa som finns. Här kan man sitta en tisdagskväll och säga att, vad skönt att det bara är en dag kvar till helgen. Mer sånt, tack.

/A.


Goddagens

Goddagens
Detta får jag väl säga var dagens.
Klänning, Zara
Skinnjacka, Rut m.fl.
Sjal, Indiska
Strumpbyxor, H&M
Skor, Din Sko


Kom precis hem.  Eller nej, vadå precis. Jag har verit hemma en stund. Iaf så har jag verit och tränat. Det var på tiden, och nu känner jag mig sådär duktig som man brukar göra. :D Härligt.
Idag var det ganska soligt, men som sagt blåsigt. Väldigt. Och den stora frågan är om jag ska ta min nya jeansjacka imorgon. Jag är riktigt sugen nu. :)

Det BLÅSER!

Herregud vad blåsigt det har varit idag. Cyklar som välte och allt. Synd eftersom det var så varmt ändå, vinden gjorde att det blev jobbigt att vara ute fast det var varma vindar. Hade tänkt träna idag, men jag har inget busskort och inga pengar.. Då är det inte lätt att ta sig till gymmet. Får nog bli en promenad istället, ska bara komma till skott.

A.

Nu: Cashmere Mafia.

Hej och hå. Anna här.

En av de många ting Linnea och jag har gemensamt är att vi ser på TV. MYCKET. :P Så nu är det dags för Cashmere Mafia, tätt följt av säsongsavslutning på Prison Break. Tycker det är säsongsavslutning där jämt men men.

cashmere

xoxo! (lol.)

Lala

Hej alla läsare.
Hahahahaha. Nästan kul. 

Ny blogg. Och vi är då två tjejer som har bestämt oss för att satsa helhjärtat på denna blogg *smått ironisk* :P.  Anna och Linnea heter vi i alla fall. Jag tänkte dra till med någon rolig beskrivning på hur ni kan skilja oss åt, men kom inte på någon. Så kort och gott så kan man väl säga att Linnea har lugg och Anna inte. Så.

Jag antar att vi hör av oss under morgondagen. Godnatt.

xoxo
Gossip Girl

Hehe, Lol.



P:S MISSA INTE PRISON BREAK!!!! :D

RSS 2.0